Dantelă Suedeză De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați dantela suedeză de ovăz. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă servește 30. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Un amestec de unt, făină, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Din Dantelă De Ovăz, Fursecuri Din Dantelă De Ovăz, și Fursecuri Din Dantelă De Ovăz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făină foi de copt.
Topiți untul în cratiță medie.
Adăugați restul ingredientelor și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul începe să baloneze.
Se ia de pe foc și se amestecă rapid pentru câteva lovituri. Aruncați cu lingurițe rotunjite la aproximativ 4 inci distanță pe o foaie de copt bine unsă și făinată.
Coaceți doar 5-6 fursecuri odată.
Coaceți aproximativ 5-6 minute până se rumenesc.
Se răcește napolitane timp de 2 minute pe foaia de copt.
Îndepărtați cu grijă cu spatula și așezați peste sucitor, sticlă sau cană, astfel încât să se onduleze și să devină ferme. Dacă cookie-urile se întăresc înainte de a putea fi scoase din foaia de cookie, reîncălziți din nou în cuptor câteva secunde pentru a se înmuia.
Notă: faceți un test pentru a verifica temperatura cuptorului și cantitatea de aluat. Cu cât cookie-ul este mai mare, cu atât este mai fragil. Utilizați 1/2 linguriță pentru test.