Dantelă Suedeză De Ovăz

Dantelă Suedeză De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați dantela suedeză de ovăz. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă servește 30. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Un amestec de unt, făină, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Din Dantelă De Ovăz, Fursecuri Din Dantelă De Ovăz, și Fursecuri Din Dantelă De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făină foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Topiți untul în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați restul ingredientelor și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul începe să baloneze.
4
Se ia de pe foc și se amestecă rapid pentru câteva lovituri. Aruncați cu lingurițe rotunjite la aproximativ 4 inci distanță pe o foaie de copt bine unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți doar 5-6 fursecuri odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți aproximativ 5-6 minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se răcește napolitane timp de 2 minute pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Îndepărtați cu grijă cu spatula și așezați peste sucitor, sticlă sau cană, astfel încât să se onduleze și să devină ferme. Dacă cookie-urile se întăresc înainte de a putea fi scoase din foaia de cookie, reîncălziți din nou în cuptor câteva secunde pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
CuptorCuptor
9
Notă: faceți un test pentru a verifica temperatura cuptorului și cantitatea de aluat. Cu cât cookie-ul este mai mare, cu atât este mai fragil. Utilizați 1/2 linguriță pentru test.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista