Daisy Cake
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 90 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 45 și costă 33 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână un amestec de prăjituri, gustări de fructe masticabile de mărimea mușcăturii, lemn dulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort cu lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (tort Lazy Daisy), Tort Lazy Daisy, și Tort Lazy Daisy.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Grăsime și făină 1-qt. castron rezistent la cuptor și tigaie rotundă de 9 inci. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet.
Adăugați amestecul de budincă uscată; bate 2 min.
Se toarnă aproximativ jumătate din aluat în vasul pregătit.
Se toarnă aluatul rămas în tigaia pregătită.
Coaceți stratul de 9 inci 23 până la 25 min. și coaceți aluatul în castron 33 până la 35 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri reci 10 min. Slăbiți prăjituri din părțile laterale ale tigaie și castron cu cuțit. Răsturnați prăjiturile pe rafturi de sârmă; îndepărtați ușor tigaia și vasul. Se răcește complet prăjiturile.
Tăiați stratul de tort de 9 inci în 16 pene.
Așezați tortul cu bol inversat pe o masă mare de servire sau o tavă; înconjurați cu pene de tort pentru a semăna cu petalele de flori. Frost cu bici rece.
Nuanțați nuca de cocos cu colorant alimentar. (Vezi Sfat.) Apăsați nuca de cocos în biciul rece pe tortul Central. Decorați cu ingredientele rămase pentru a semăna cu fotografia.