Daiquiri Cu Banane Și Căpșuni
Daiquiri banane-căpșuni ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 404 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ROM, cremă de nucă de cocos, suc de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Daiquiri cu căpșuni-banane, Cupcakes cu Kiwi Daiquiri cu căpșuni cu caș de Kiwi, glazură de rom de căpșuni și garnitură de Shooter cu Rom de căpșuni, și Căpșuni Daiquiri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Piure de 10 oz. puneți căpșunile într-un blender până se omogenizează. Împărțiți uniform piureul de căpșuni între 4 pahare înalte.
Puneți gheața în blender; adăugați 1 cană de căpșuni și următoarele 4 ingrediente. Procesați până la neted.
Se toarnă uniform amestecul de banane-căpșuni peste piureul de căpșuni în pahare.
Gheață "caldă": gheața ușor topită amestecă o băutură mai bună, spune Ernie. El sugerează să lăsați gheața să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute înainte de utilizare. "Ar trebui să fie umed la atingere fără să se lipească de degete", explică el.