Daeji Bulgogi (Grătar Picant De Porc Coreean)
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Daeji Bulgogi (grătar picant de porc coreean) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 166 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți zahăr brun, ghimbir, pastă de chile thailandeză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 55%. Încercați Daeji Bulgogi (coreeană picant BBQ Carne de porc), Bulgogi (Grătar Coreean De Vită), și Cina In Seara Asta: Gratar Coreean Bulgogi Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați carnea de porc în folie de plastic; înghețați 1 1/2 ore sau până când este ferm.
Îndepărtați folia de plastic; tăiați carnea de porc în diagonală peste cereale în felii groase de 1/16 inci.
Combinați carnea de porc, zahărul și următoarele 6 ingrediente (zahăr prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Așezați un coș de grătar pe grătar.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Așezați carnea de porc pe coșul de grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 5 minute sau până la gradul dorit de coacere, rotind frecvent.
Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz
Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită.
O epocă superbă pentru culoare și profunzime, Zinfandel 2013 prezintă o nuanță de rubin închis și arome interesante de prune uscate, snicker doodle cookie și plăcintă de mure cu note de scorțișoară și piper alb. Prima înghițitură învelește palatul cu arome suculente de fructe întunecate și taninuri suple, care oferă un finisaj persistent. Înghițiturile ulterioare prezintă cireșe întunecate, ciocolată bogată de mocha, nucă de cocos prăjită și sâmburi delicioase de rodie.Amestec: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
A superb vintage for color and depth, the 2013 Zinfandel showcases a dark ruby hue and intriguing aromas of dried plum, snicker doodle cookie, and blackberry pie with hints of cinnamon and white pepper. The first sip envelops the palate with juicy dark fruit flavors and supple tannins that provide a lingering finish. Subsequent sips show off dark cherry, rich mocha chocolate, toasted coconut, and delicious pomegranate kernels.Blend: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot