Daeji Bulgogi (carne de porc coreeană picantă la grătar)
Reteta Daeji Bulgogi (carne de porc coreeană BBQ picant) ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 823 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, gochujang, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Porc Bulgogi Coreeană, Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi), și Bulgogi De Porc Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă totul într-o pungă de congelator și se marinează peste noapte.Gatiti carnea pe un gratar sau intr-o tigaie pe aragaz.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.