D ' s whole Challah

D ' s whole Challah
Rețeta D ' s whole Challah este gata în aproximativ 3 ore și 50 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 8 porții cu 416 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Funcționează bine ca o pâine foarte accesibilă pentru Hanuka. Un amestec de drojdie activă, sare, îndulcitor granular de sucraloză fără calorii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Grâu Integral Challah, Pâine Integrală De Grâu Challah, și Umplutură Integrală De Grâu Challah Cu Afine Uscate Și Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați drojdia și apa împreună într-un bol mare și lăsați să stea până se formează un strat cremos deasupra, aproximativ 5 minute. Bateți în 3 ouă, îndulcitor, unt, făină integrală de grâu, făină universală și ovăz laminat. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până la neted și elastic, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Ovăz LaminatOvăz Laminat
îndulcitorîndulcitor
UntUnt
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Formați aluatul într-o formă rotundă compactă și puneți-l într-un bol cu ulei. Întoarceți aluatul de mai multe ori în vas pentru a unge suprafața aluatului, acoperiți vasul cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-o zonă caldă până când dimensiunea sa dublat, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți aluatul și tăiați - l în 3 bucăți de dimensiuni egale. Lucrând pe o suprafață înmuiată, rotiți bucățile de aluat în frânghii cu grosimea degetului mare și aproximativ 12 centimetri lungime. Frânghiile trebuie să fie mai grase la mijloc și mai subțiri la capete. Strângeți 3 frânghii împreună în partea de sus și împletiți-le. Începând cu șuvița spre dreapta, Mutați-o spre stânga peste șuvița din mijloc (acea șuviță devine noua șuviță din mijloc.) Luați firul cel mai îndepărtat spre stânga și mutați-l peste noul fir de mijloc. Continuați împletirea, alternând părțile laterale de fiecare dată, până când pâinea este împletită și prindeți capetele împreună și pliați-le dedesubt pentru un aspect îngrijit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
4
Așezați challah-ul împletit pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Acoperiți pâinea cu o cârpă uscată și lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChallahChallah
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Ungeți pâinea cu 1 ou bătut și coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească înainte de a tăia.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista