Cărți de bucate clasice: o cină impresionantă de carne de porc de la Marcella Hazan

Cărți de bucate clasice: o cină impresionantă de carne de porc de la Marcella Hazan
Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.15 pe portie. O porție conține 328 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bietă elvețiană, largă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cărți de bucate clasice: Tagliatelle de casă de Marcella Hazan cu sos de carne Bologneză, Semifreddo di Cioccolato de Marcella Hazan, și Orezul marcellei Hazan și supa de varză sufocată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul la o flacără medie mare într-o oală cu fund greu, care va găzdui perfect carnea de porc. Când spuma de unt dispare, puneți carnea înăuntru, cu partea grasă orientată în jos. Pe măsură ce se rumeneste, întoarceți-l la fiecare câteva momente pentru a colora chiar și peste tot. Dacă ar trebui să găsiți că untul devine foarte întunecat, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați sarea, piperul și 1 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați laptele încet, altfel va fierbe. Lăsați laptele să se fierbe timp de 20 sau 30 de secunde, reduceți focul la minimum și acoperiți oala, lăsând capacul ușor întredeschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Gatiti la foc mic timp de aproximativ 1 ora, transformand carnea din cand in cand, pana cand laptele s-a ingrosat, prin evaporare, intr-un sos brun-nuc. (Timpul exact va dura depinde în mare măsură de căldura arzătorului și de grosimea oalei. În cazul meu, deasupra laptelui era un strat atât de gros de grăsime încât nu puteam spune cu adevărat ce se întâmplă sub el. Nu mi s-a părut că va deveni vreodată maro, așa că în cele din urmă am avansat oricum, ceea ce ar putea explica aspectul final mai puțin reușit al sosului meu.) Când laptele ajunge în această etapă și nu înainte, adăugați încă 1 cană de lapte, lăsați-l să fiarbă aproximativ 10 minute, apoi acoperiți oala bine. Verificați și întoarceți carnea de porc din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
După 30 de minute, puneți capacul ușor întredeschis. Continuați să gătiți la foc minim și, când vedeți că nu mai există lapte lichid în oală, adăugați cealaltă 1/2 cană de lapte. Continuați să gătiți până când carnea se simte fragedă atunci când este împinsă cu o furculiță și tot laptele s-a coagulat în mici ciorchini maro-nuci. În total, va dura între 2 1/2 și 3 ore. (Dacă, înainte ca carnea să fie complet gătită, descoperiți că lichidul din oală s-a evaporat, adăugați încă 1/2 cană de lapte, repetând Pasul dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Când carnea de porc a devenit fragedă și tot laptele din oală s-a îngroșat în ciorchini întunecați (din nou, acest lucru nu părea că se va întâmpla vreodată pentru mine), transferați carnea pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Lăsați-l să se așeze câteva minute, apoi tăiați-l în felii de aproximativ 3/8 inch grosime sau puțin mai puțin și aranjați-le pe un platou cald de servire.
8
Răsturnați oala și lingurați cea mai mare parte a grăsimii—poate exista cât o ceașcă din ea—având grijă să lăsați în urmă toate grupurile de lapte coagulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați 2 sau 3 linguri de apă și fierbeți apa la foc mare în timp ce folosiți o lingură de lemn pentru a răzui reziduurile de gătit libere de pe fundul și părțile laterale ale oalei. Puneți toate sucurile de oală peste carnea de porc și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Swiss Chard stoles Gratin cu parmezan
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Chard ElvețianChard Elvețian
11
- servește 4 -
12
Tăiați tulpinile de smog în bucăți de aproximativ 4 inci lungime și spălați-le în apă rece. Aduceți 3 litri de apă la fierbere și gătiți tulpinile la fierbere moderată până când se simt fragede când sunt împinse cu o furculiță, aproximativ 30 de minute conform autorului (le-am gătit doar aproximativ 15).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
13
Se scurge și se lasă deoparte.
14
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
15
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt cu unt și așezați un strat de tulpini de smog pe fund, așezându-le cap la cap și tăind pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
16
Se presară ușor cu sare și brânză rasă și se punctează puțin cu unt. Repetați procedura, construind straturi de tulpini până când le-ați folosit pe toate. Stratul superior trebuie presărat generos cu parmezan și presărat gros cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
17
Coaceți pe raftul superior al cuptorului preîncălzit până când brânza se topește și formează o crustă ușoară, aurie deasupra. S-ar putea să începeți să verificați după 10 sau 15 minute, dar din experiența mea durează 20 sau 25 de minute. Când gratinul iese din cuptor, lăsați-l să se așeze câteva minute înainte de a-l aduce la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
18
Salată De Brânză Elvețiană Fiartă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
19
- servește 4-6 -
20
Curățați bine frunzele de smog în mai multe schimbări de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
21
Ridicați frunzele din ultima lor baie și puneți-le într-o tigaie cu doar umezeala agățată de ele.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
22
Adăugați 2 lingurițe de sare, dați focul la mediu, acoperiți și gătiți până se înmoaie complet, aproximativ 15-18 minute din momentul în care lichidul din tigaie începe să buleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
23
Scurgeți bietul și apăsați ușor cât mai multă umiditate posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
24
Transferați pe un platou de servire. Când este călduță sau nu este mai rece decât temperatura camerei, aruncați cu sare, ulei de măsline și 1 sau mai multe linguri de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
25
Serviți imediat.
26
Coji de mandarină congelate umplute cu Sorbet de mandarină
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
SorbetSorbet
27
- servește 4-
28
Ingrediente
29
4 mandarine
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
30
1 portocale mari sau 2 mici
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
31
1 lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
32
1 cană zahăr granulat
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
33
1 albus de ou (opțional)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
34
3 linguri rom (opțional)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
35
Spălați mandarinele în apă rece. Tăiați cu grijă blaturile într-o singură bucată, lăsând suficientă deschidere pentru a extrage fructele și, mai târziu, pentru a umple coaja. Țineți fiecare mandarină peste un castron și scufundați un alezor de citrice în inimă; strângeți cât mai mult suc în castron, fiind foarte atent să lăsați coaja intactă. Apoi îndepărtați orice fruct sau pulpă rămasă din interiorul mandarinei, astfel încât să aveți o sferă goală îngrijită, căptușită cu miez. Congelați cojile timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
36
Radeți coaja de 1/2 din portocală și 1/2 din lămâie. Sucați portocala și lămâia în vasul cu suc de mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
37
Puneți zahărul și 1 cană de apă într-o cratiță mică. Dați focul la mediu și amestecați din când în când până când zahărul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
38
Se toarnă acest sirop într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
39
Adăugați coaja de portocală și lămâie rasă și amestecul de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
40
Se amestecă bine. Lăsați amestecul să se răcească complet și să se răcească în frigider. În acest moment, Hazan se amestecă într-un albus de ou bătut până la spumă, dar din diverse motive am sărit peste acest pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
41
Se amestecă amestecul răcit într-un aparat de înghețată. Dacă doriți, amestecați romul în sorbetul agitat; nu-mi plac deserturile care au gust de băutură, așa că l-am lăsat afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Vermut StropitorVermut Stropitor
Miere De CitriceMiere De Citrice
42
Hazan recomandă înghețarea sorbetului timp de cel puțin 1 oră înainte de a-l umple în scoici, dar am avut timp scurt și am umplut imediat. Pur și simplu lingurați sorbetul în coji, apoi readuceți mandarinele umplute la congelator și așteptați 45 de minute pentru a servi. Panoul meu de degustare a crezut că sorbetul ar fi putut fi mai puțin dulce, dar apoi ne-am întrebat dacă scăderea zahărului ar fi dat sorbetului înghețat o textură mai puțin minunată; era luminos și efervescent, deși nu se adăugase nimic cu bule!
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
SorbetSorbet
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista