Căpșuni înăbușite cu fasole de vanilie și mentă proaspătă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați căpșuni înăbușite cu fasole de vanilie și mentă proaspătă. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 1 și costă $13.78 pe portie. O porție conține 322 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. 482 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de mentă, căpșuni, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Budinci de fasole de vanilie alb-negru cu căpșuni proaspete, Înghețată de fasole de vanilie și mentă proaspătă, și Brânză Ricotta cu lămâie clătite de pâine prăjită franceză umplute cu căpșuni înăbușite cu vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Luați un cuțit ascuțit (eu folosesc acest set) și desfaceți căpșunile tăind frunzele lor verzi. Apoi tocați căpșunile în bucăți de 1/2 inch. Aruncați căpșunile într-o cratiță de dimensiuni medii și sfărâmați jaggery-ul peste ele. Luați bobul de vanilie și un cuțit ascuțit și tăiați o fantă pe lungimea sa pentru a-i expune semințele.
Așezați boabele de vanilie în cratiță cu căpșunile și jaggery. Rotiți aragazul la mediu-scăzut. Lăsați căpșunile să fiarbă în zahăr până când își eliberează sucurile, iar acele sucuri devin siropoase - aproximativ 15 minute. Opriți aragazul. Scoateți boabele de vanilie și răzuiți semințele în căpșuni. Se amestecă menta tocată, lăsând un minut sau 2 pentru ca menta să se ofilească la căldura reziduală a căpșunilor.