Căpșuni cu ciocolată albă cu zahăr citric
Căpșunile cu ciocolată albă cu zahăr citric ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 67 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, coajă de portocală, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Căpșuni Cu Ciocolată Albă, Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată Albă Cu Covrig, și Biscuiți Cu Zahăr Cu Mentă Înmuiată Cu Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu folie. Folosind vârfurile degetelor, amestecați zahărul și cojile de citriceîn castron mic până când zahărul este umed. Se amestecăciocolată într-un castron mic așezat peste cratițăde apă care abia fierbe până se topește și netedă.
Ținând 1 căpșună la capătul tulpinii, înmuiați 2/3 de fructe de pădure în ciocolată; agitați excesul înapoi în castron. Întoarceți berry întâlnire sfârșitși se presară cu zahăr de citrice.
Așezați pefoaie pregătită. Repetați cu restul de fructe de pădure, ciocolată și zahăr. Se răcește până laseturi de ciocolată, aproximativ 30 de minute.