O porție conține 194 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1812 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de apă, cremă de brânză philadelphia, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Căpșuni-Covrig Salată Desert Pătrate, Zmeură Covrig Pătrate / Desert Dulce De Primăvară, și Strawberry Covrig Squares pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați firimiturile de covrig, 1/4 cană zahăr și unt; apăsați pe fundul tigaiei de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 10 min. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Bateți crema de brânză, zahărul rămas și laptele cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă biciul rece; răspândit peste crustă. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece. Se da la frigider 1-1/2 ore sau pana se ingroasa. Se amestecă fructele de pădure; lingura peste stratul de brânză cremă.