Căpșuni Balsamice
Căpșunile balsamice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 53 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 124 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți oțet balsamic, căpșuni, îndulcitor granular de sucroloză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Căpșuni Balsamice, Căpșuni balsamice - doar puțin diferite!, și Căpșuni cu oțet Balsamic.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați jumătățile de căpșuni, îndulcitorul de sucroloză și oțetul balsamic. Gatiti pana cand capsunile sunt incalzite si intunecate pana la un rosu rubiniu.
Așezați linguri de înghețată în boluri de desert sau pahare cu tulpină. Puneți căpșunile peste înghețată și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.S.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle de acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto