Căldură serioasă: sosul Chile Roșu al lui Huntley Dent

Căldură serioasă: sosul Chile Roșu al lui Huntley Dent
Căldură serioasă: sosul roșu Chile al lui Huntley Dent este un vegan sos. Această rețetă servește 8 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 40 de calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chile, usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Căldură Serioasă: Tort De Ciocolată-Chile Icebox, și Căldură Serioasă: Clătite Chile Verzi În Stil Santa Fe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri la foc mediu, ulei cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa și usturoiul și sautați ușor timp de aproximativ 5 minute, sau până când ceapa este translucidă. Se amestecă oregano, chimen și făină. Gatiti, amestecand continuu, pana cand acest amestec de tip roux se baloneaza si incepe sa devina maro foarte deschis, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-un castron separat, amestecați pudra de chile și apa până se omogenizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Se toarnă amestecul în pasta de făină-ceapă, amestecând cu un tel pentru a preveni cocoloașele. Puneți tigaia la foc mediu și aduceți sosul la punctul de fierbere. Se amestecă constant pentru a preveni arderea ardeilor iute până se formează bule. Când sosul începe să dea semne de fierbere activă, reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, încă 2 până la 3 minute. Asigurați-vă că amestecați de câteva ori, ajungând bine în jurul fundului și părților laterale ale tigaiei pentru a prinde orice bulgări care încep să se formeze. Când sosul este îngroșat și neted, adăugați sarea, începând cu cantitatea mai mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până este nevoie. Sosul de chile roșu finit ar trebui să fie suficient de gros pentru a acoperi puternic o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
©iStockphoto.com/ilmwa555
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista