Căldură serioasă: Ce să faci cu Bhut Jolokia, cea mai tare Chile din lume

Căldură serioasă: Ce să faci cu Bhut Jolokia, cel mai tare Chile din lume este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 440 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 138 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ulei ghost chile, zest factor: hot și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Încercați Bhut Jolokia Aripi, Căldură serioasă: sosul Chile Roșu al lui Huntley Dent, și Căldură Serioasă: Tort De Ciocolată-Chile Icebox pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 buc. F. Într-un vas sigur pentru cuptor, adăugați uleiuri și chile. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 3 ore.
Scoateți din cuptor, transferați într-un recipient etanș și puneți-l în frigider pentru a se răci. Pentru căldură adăugată, lăsați piperul în ulei. A se păstra la frigider până la 1 lună.