Cârnați și umplutură de castane

Cârnați și umplutură de castane
Umplutura de cârnați și castane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,56 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați castane, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Umplutură De Porcini, Castane Și Cârnați, Sos De Castane Cu Apă Pentru Cârnați / Umplutură, și Cârnați italieni, ciuperci și umplutură de castane.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. gătiți cârnați italieni de 3/4 lire, sfărâmându-l cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați morcovii și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
Adăugați 1 1/2 lingurițe sare, 3/4 linguriță piper, pătrunjelul și cimbru și gătiți timp de 1 minute.In un castron mare, combinați pâinea, legumele și bulionul. Se amestecă cârnații și castanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
CastaneCastane
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Transferați într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți timp de 20 de minute, până când se încălzește.Notă înainte: pregătiți umplutura pentru coacere cu până la 1 zi în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista