Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați și supă de fasole albă. O porție conține 566 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 66 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de frunze de cimbru, tulpini de țelină, șuncă prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați Supă De Cârnați De Fasole Albă, Kale, Fasole Albă Și Supă De Cârnați, și Rețetă De Supă De Fasole Albă Și Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă sau fierbător de supă la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați cârnați; gătiți, întorcând o dată sau de două ori, până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 5 minute. (Cârnații nu vor fi complet gătite în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți din tigaie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați prosciutto, ceapă, morcovi, țelină și cimbru în tigaia goală; gătiți, amestecând des, până se rumenesc bine, 8 până la 10 minute. Într-un castron mic, amestecați o cutie de fasole cu o furculiță într-un piure gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați bulion, fasole întreagă și piure și cârnați; acoperiți și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți, parțial acoperit, pentru a amesteca aromele, 20 de minute.