Cârnați și rădăcină de legume stovie
Cârnați și rădăcină de legume stovie durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 3,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1532 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cubul de stoc, uleiul vegetal, suedezul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 97%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lasagna cu legume rădăcinoase și ricotta, Rădăcină de legume și pancetta broască-în-gaură cu sos de ceapă, și Gâscă de Crăciun cu legume rădăcinoase, pere lipicioase și sos de mărăcini.
Instrucțiuni
Zdrobiți jumătate din cubul de stoc într-o cană și completați cu apă clocotită. Se amestecă până se dizolvă.
Încălziți uleiul într-o tigaie, apoi prăjiți ceapa și bucățile de cârnați timp de 5 minute până când carnea se rumeneste, dar nu este gătită. Puneți bucățile de legume în jurul cârnaților și cepei, condimentați bine cu piper negru și sare după gust, apoi adăugați 4 linguri de bulion.
Acoperiți tigaia cu un capac sau o bucată mare de folie, asigurându-vă că nu există goluri la margini. Întoarceți focul la mediu și lăsați timp de 25 de minute până când legumele sunt fragede și cârnații fierți. Se amestecă la sfârșitul timpului de gătit legumele se vor carameliza pe fundul tigaiei și aproape tot lichidul de gătit va fi absorbit.