Cârnați și ouă de spanac

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și דל פחמימות, rețete pentru cutia de rețete, cârnați și ouă de spanac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 372 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, legături de cârnați, ceapă și nucșoară măcinată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cârnați chinezi, spanac și ouă se amestecă, Caserola de mic dejun cu cârnați și spanac cu ouă Pocate, și Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză).
Instrucțiuni
Crumble cârnați într-un 10-in. tigaie rezistentă la cuptor; gatiti la foc mediu pana nu mai este roz.
Se scurge și se lasă deoparte. În aceeași tigaie, călește ceapa, ciupercile, usturoiul și condimentele în ulei până când legumele sunt fragede.
Adăugați spanacul în loturi; gatiti la foc mediu-mic timp de 3-4 minute sau pana cand spanacul incepe sa se ofileasca.
Într-un castron mare, bateți ouăle și sosul de ardei iute. Întoarceți cârnații în tigaie; adăugați amestecul de ouă. Pe măsură ce ouăle se așează, ridicați marginile, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Gatiti pana cand ouale sunt aproape setate, aproximativ 8-10 minute.
Între timp, preîncălziți broilerul. Amestec de ou fiert 6 in. de la căldură timp de 30-60 de secunde sau până la setare.
Se presară cu brânză; se fierbe cu 30 de secunde mai mult sau până se topește.