Cârnați și legume poloneze

Cârnați și legume poloneze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații și legumele poloneze. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 385 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Supă de cârnați polonezi, Cârnați și varză poloneză, și Varză Cu Cârnați Polonezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți cartofii, cârnații, ceapa, ardeii și condimentele Cajun în ulei și unt timp de 15-20 de minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista