Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații și legumele poloneze. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 385 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Supă de cârnați polonezi, Cârnați și varză poloneză, și Varză Cu Cârnați Polonezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți cartofii, cârnații, ceapa, ardeii și condimentele Cajun în ulei și unt timp de 15-20 de minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional