Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de cârnați și fasole olandeză-cuptor. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 622 calorii, 25g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, frunze de rozmarin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană Olandeză De Vită La Cuptor, Tocană ușoară de vită coaptă într-un cuptor olandez din fontă, și Supă De Fasole Neagră La Cuptor Olandez.
Instrucțiuni
1
Pregătiți focul conform instrucțiunilor de mai jos.
2
Se amestecă ingredientele, cu excepția oregano cu 3/4 cană de apă într - un interval de 4 până la 6 qt. cuptor olandez din tabără din fontă. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Aranjați cărbuni pentru gătit la căldură de jos și gătiți, verificând oala și amestecând la fiecare 10 până la 15 minute și adăugând mai multă apă dacă tocană se usucă, până când ardeii se înmoaie și cârnații se umflă, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ardei
Apă
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se servește cu oregano presărat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
5
Cum se folosește un cuptor olandez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Pregătiți focul. Dacă aveți un foc de tabără, mutați orice bucăți mari de lemn încă ars în lateral și nivelați cărbunii fierbinți pentru a se potrivi cu dimensiunea cuptorului olandez. Dacă campingul nu permite focurile de lemne, ardeți 50 de brichete de cărbune până când sunt în mare parte gri, 10 până la 15 minute și răspândiți într-un strat uniform de dimensiunea cuptorului olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Configurați cuptorul. Pentru multe rețete, trebuie doar să setați cuptorul olandez deasupra cărbunilor fierbinți ("gătit la căldură de jos"). Dar există momente în care va trebui să încălziți atât partea superioară, cât și cea inferioară a cuptorului. Doar răzuiți aproximativ jumătate din cărbuni în lateral și aranjați restul într-un cerc de dimensiunea marginii exterioare a cuptorului olandez. Puneți cuptorul deasupra cercului de cărbuni, apoi îngrămădiți restul cărbunilor deasupra capacului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Cuptor
8
Începeți să gătiți. Ridicați ocazional capacul cuptorului olandez pentru a verifica mâncarea și temperatura. Pentru a reduce căldura, îndepărtați puțin combustibil. Pentru a crește căldura sau pentru a găti mai mult de 45 de minute, adăugați 6 până la 10 Brichete noi sau mai multe jar de lemn (din acel Lemn încă ars pe care l-ați mutat în partea laterală a focarului) la fiecare 30 de minute.