Cârnați Înveliți În Patiserie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cârnații înveliți în patiserie. Această rețetă servește 16. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 184 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cârnați ușori, muștar de miere, brânză Cheddar grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Cârnați Înveliți Cu Slănină, Somon învelit în patiserie cu orez, și Merișor Brie Învelit În Patiserie.
Instrucțiuni
Pulverizați foaia mare de copt mare cu spray antiaderent. Desfaceți aluatul pe suprafața de lucru; separați de-a lungul perforațiilor în triunghiuri individuale.
Întindeți fiecare triunghi cu 1 linguriță de muștar; presărați fiecare cu 1 lingură de brânză. Aranjați 1 sfert de cârnați pe triunghi, paralel cu latura scurtă, lăsând marginea de 1/2 inch. Îndoiți partea scurtă a aluatului peste cârnați; continuați să se rostogolească. Aranjați rola de cârnați, cu cusătura în jos, pe foaia pregătită. Repetați cu triunghiurile rămase, muștarul, brânza și cârnații. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperi; rece.)
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți cârnații până când aluatul este auriu, aproximativ 20 de minute.