Cârnați Vermicelli

Nevoie de un fel principal fără lactate? Vermicelli de cârnați ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 526 calorii, 19g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cârnați de porc în vrac, țelină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca), vermicelli upman sau seviyan upma, cum se face vermicelli upma, și vermicelli kheer | cum se face vermicelli kheer / seviyan kheer sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații, ceapa și țelina la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Scoateți carnea și legumele cu o lingură pliată și puneți-le deoparte.
În aceeași tigaie, combinați amestecurile de apă, orez și supă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă amestecul de cârnați; se încălzește.