Cârnați, spanac și supă de fasole
Cârnații, spanacul și supa de fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $2.72 pe portie. O porție conține 502 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, spanac, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă din cămară (: supă de cârnați, fasole și paste cu spanac), Supă de fasole Navy cu cârnați și spanac, și Supă de fasole albă cu cârnați și spanac.
Instrucțiuni
Cârnați maro în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 10 minute, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Adăugați usturoi și piper roșu zdrobit, și saut 2 minute.
Adăugați spanac, și saut 2 minute sau până când ofilit.
Se amestecă fasolea și se gătește 1 minut.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere.
Adăugați unt, brânză, roșii și 1 lingură de pătrunjel. Gatiti pana se incalzeste bine. Se amestecă sare și piper.
Presărați fiecare porție uniform cu 1 lingură de pătrunjel rămasă.
* Cârnați italieni de 8 uncii, îndepărtați carcasele, pot fi înlocuiți cu cârnați italieni măcinați.