Cârnați prăjiți și struguri
Cârnații prăjiți și strugurii necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 777 calorii, 28G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 8. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 349 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cârnați, pâine ciabatta, cârnați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma strugurii roșii, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Cârnați Prăjiți Cu Struguri Roșii, Cârnați prăjiți și struguri, și Cârnați Prăjiți Și Struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade.
Fierbeți cârnații în apă pentru a acoperi timp de 8 minute pentru a scăpa de excesul de grăsime.
Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la căldură, adăugați strugurii și aruncați pentru a acoperi. La foc moderat, adăugați vinul. Se amestecă cu o lingură de lemn câteva minute până când vinul s-a redus la jumătate.
Folosind clești, transferați cârnații prefierți în tigaia de prăjire și împingeți-i în struguri, astfel încât cârnații să nu se rumenească prea repede. Prăjiți la cuptor, întorcând cârnații o dată, până când strugurii sunt moi și cârnații s-au rumenit, 20 până la 25 de minute.
Așezați tigaia deasupra aragazului la foc mediu-mare și adăugați oțetul balsamic. Răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei de prăjit și lăsați oțetul și sucurile să se reducă până când sunt groase și siropoase. Cu o lingură cu fante, transferați cârnații și strugurii într-un platou de servire.
Se toarnă sosul peste cârnați și struguri și se servește imediat, însoțit de pâine proaspătă.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.