Cârnați picante în Carrozza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cârnați picante în Carrozzan. Această rețetă servește 6. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți muștar dijon, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați La mozzarellan în carrozza, Mozzarellan en Carrozza, și Mozzarellan în Carrozza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță adăugați apă de 1/2 inch în tigaie. Scufundați cârnații în apă și fierbeți timp de 10 minute.
Scoateți cârnații și uscați tigaia. Reveniți la căldură și adăugați uleiul de măsline la foc mediu. Când este fierbinte, întoarceți cârnații în tigaie cu căței de usturoi și sotati până se rumenesc mediu peste tot.
Scoateți usturoiul într-un castron.
Scoateți cârnații pe o farfurie pentru a se răci. Folosiți o furculiță pentru a zdrobi usturoiul cu sare și piper. Se amestecă muștarul și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați fiecare bucată de aluat în 2 și rulați până la o grosime de 1/4 inci.
Tăiați 6 bucăți de aluat de aproximativ 3 inci lățime și 1/2-inch mai scurt decât lungimea cârnaților, suficient pentru a înfășura cârnații cu capetele care aruncă o privire.
Întindeți fundul fiecărui aluat cu o lingură de pastă de usturoi/muștar. Așezați cârnații deasupra, umeziți 1 margine de aluat cu un deget umed, astfel încât să se lipească și să se rostogolească. Apăsați ferm cusătura și așezați-le pe o tigaie cu foi ușor făinoase, cu cusătura în jos.
Ungeți cu ulei de măsline.
Coaceți până se rumenesc peste tot.
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 5 minute.
Tăiați în bucăți lungi de 3/4 inci și serviți.