Cârnați picante în Carrozza

Cârnați picante în Carrozza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cârnați picante în Carrozzan. Această rețetă servește 6. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți muștar dijon, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați La mozzarellan în carrozza, Mozzarellan en Carrozza, și Mozzarellan în Carrozza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță adăugați apă de 1/2 inch în tigaie. Scufundați cârnații în apă și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Scoateți cârnații și uscați tigaia. Reveniți la căldură și adăugați uleiul de măsline la foc mediu. Când este fierbinte, întoarceți cârnații în tigaie cu căței de usturoi și sotati până se rumenesc mediu peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți usturoiul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți cârnații pe o farfurie pentru a se răci. Folosiți o furculiță pentru a zdrobi usturoiul cu sare și piper. Se amestecă muștarul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați fiecare bucată de aluat în 2 și rulați până la o grosime de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Tăiați 6 bucăți de aluat de aproximativ 3 inci lățime și 1/2-inch mai scurt decât lungimea cârnaților, suficient pentru a înfășura cârnații cu capetele care aruncă o privire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
AluatAluat
FolieFolie
9
Întindeți fundul fiecărui aluat cu o lingură de pastă de usturoi/muștar. Așezați cârnații deasupra, umeziți 1 margine de aluat cu un deget umed, astfel încât să se lipească și să se rostogolească. Apăsați ferm cusătura și așezați-le pe o tigaie cu foi ușor făinoase, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Ungeți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
11
Coaceți până se rumenesc peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 5 minute.
13
Tăiați în bucăți lungi de 3/4 inci și serviți.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista