Cârnați, mere și tăiței

Cârnați, mere și tăiței
Cârnații, merele și tăiței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 876 calorii, 27G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mere, tăiței largi de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cârnați N 'varză" tăiței " cu mere prăjite, Cârnați cu varză și mere, și Mere glazurate și cârnați.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați tăiței de ou și reveniți la fierbere. Gatiti pastele descoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare; gatiti carnatii pana sunt complet fierti, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se amestecă împreună zahărul și scorțișoara într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă untul topit în fundul unui vas de copt de 9x13 inch; puneți jumătate din tăiței de ou gătite în fundul vasului; acoperiți cu jumătate din feliile de cârnați și jumătate din feliile de mere; presărați aproximativ jumătate din amestecul de scorțișoară-zahăr peste vas. Repetați straturile cu tăiței rămași, cârnați, mere și scorțișoară-zahăr. Punctați cu bucățile de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Ou GătităFidea De Ou Gătită
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când merele sunt moi, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista