Cârnați La Grătar
Cârnați la grătar este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 418 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bere lager, gust de ardei-ceapă, cârnați de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Cârnați la grătar cu șalotă la grătar savurați cu Ricottan proaspăt și baghetă prăjită, Cârnați la grătar cu ardei, și Cârnați la grătar cu varză murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Aduceți cârnații și berea la fiert într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți, scoateți din căldură și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați o pană adâncă de 1/2 inch din partea de sus a fiecărei role. Rezervați pene pentru o altă utilizare, dacă doriți.
Tăiați rulourile pe jumătate în cruce.
Cârnați la grătar, acoperiți cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) încălziți 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Așezați 1 cârnați în fiecare jumătate de rulou. Spoon cantitatea dorită de ardei dulce - ceapa savura peste fiecare cârnați.
* Cârnații de pui pot fi înlocuiți.
**4 1/2 cani apa poate fi înlocuită.
Notă: pentru scopuri de testare numai, am folosit Brats Johnsonville Stadium stil și Yuengling Lager tradiționale.