Rețeta cârnați italieni și umplutura de pâine ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 de ore. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. Această garnitură are 533 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de țelină, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Italiană Și Umplutură De Cârnați, Umplutură Italiană De Cârnați, și Panettone și umplutură italiană de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Vas de copt cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Puneți pâinea în 2 tigăi de copt puțin adânci și coaceți, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când se usucă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți jumătate de cârnați, amestecând și rupându-l în bucăți mici, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron mare. Se rumenesc cârnații rămași în uleiul de lingură rămas, transferându-se în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
5
Se toarnă grăsimea din tigaie și se șterge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Încălziți untul la foc mediu până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa, țelina, usturoiul și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper, amestecând ocazional, până devin aurii, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
țelină
Usturoi
Ceapă
7
Adăugați legume și pâine la cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cârnați
Pâine
8
Bateți împreună ouăle, 1/2 cană smântână, brânză de curcan, brânză și pătrunjel, apoi amestecați în umplutură și răciți complet, aproximativ 30 de minute. Rezervați 5 căni de umplutură pentru a umple curcanul și lingura rămasă în vasul de copt, apoi stropiți cu 1/4 cană de cremă rămasă. Acoperiți umplutura și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Umplutură
Pătrunjel
Brânză
Toată Turcia
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
9
Aproximativ 1 oră înainte de curcan umplute este terminat de prăjire, aduce antena de umplutura la temperatura camerei. Când curcanul este gata, creșteți temperatura cuptorului la 425 F și coaceți umplutura, acoperită strâns cu folie, până când este fierbinte, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
10
Îndepărtați folia și coaceți până când blatul este auriu și crocant, încă aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
* Pâinea poate fi prăjită cu 3 zile înainte și păstrată (odată răcită) într-o pungă sigilată la temperatura camerei.* Umplutura poate fi preparată (dar nu coaptă) cu 4 ore înainte de prăjirea curcanului.* Dacă coaceți umplutura în același timp cu cartofii, puneți umplutura în treimea superioară a cuptorului și cartofii în treimea inferioară (Permiteți timp suplimentar).