Cârnați Italieni La Grătar

Cârnați Italieni La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kaboburile de cârnați italieni la grătar. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 610 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână paste, măsline umplute cu pimiento, sos de pizza și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați italieni de usturoi și Kabobs de cartofi cu legume, Frigarui Italian La Gratar, și Cârnați La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti mezelurile in tigaie de 10 inci la foc mediu aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte partial; scurgere. Filetați cârnați, dovlecei și ardei grași alternativ pe fiecare dintre cele șase frigarui metalice de 12 inci, lăsând spațiu între fiecarebucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați măslinul pe vârful fiecărei frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Acoperiți și grătați kabobs la 5 până la 6 inci de cărbuni medii 20 până la 25 de minute, întorcând și periând de 2 sau 3 ori cu sos de pizza, până când cârnații nu mai sunt roz în centru și legumele sunt clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Serviți peste paste și, dacă doriți, cu suplimentarsos de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista