Cârnați Italieni La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kaboburile de cârnați italieni la grătar. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 610 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână paste, măsline umplute cu pimiento, sos de pizza și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați italieni de usturoi și Kabobs de cartofi cu legume, Frigarui Italian La Gratar, și Cârnați La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti mezelurile in tigaie de 10 inci la foc mediu aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte partial; scurgere. Filetați cârnați, dovlecei și ardei grași alternativ pe fiecare dintre cele șase frigarui metalice de 12 inci, lăsând spațiu între fiecarebucată.
Așezați măslinul pe vârful fiecărei frigărui.
Acoperiți și grătați kabobs la 5 până la 6 inci de cărbuni medii 20 până la 25 de minute, întorcând și periând de 2 sau 3 ori cu sos de pizza, până când cârnații nu mai sunt roz în centru și legumele sunt clare.
Serviți peste paste și, dacă doriți, cu suplimentarsos de pizza.