Cârnați, fenicul și rachetă fusilli

Cârnați, fenicul și rachetă fusilli
Cârnați, fenicul și rocket fusilli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 907 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită muștar integral, frunze de rachetă, căței de usturoi și ardei iute. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fusilli cu fenicul , scoici și Pernod, Păstrăv la cuptor cu salată de fenicul, ridiche și rachetă, și Fusilli cu cârnați italieni și Rucola.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele urmand instructiunile pachetului. Între timp, stoarceți carnea din cojile de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Încălziți o tigaie la foc mare și rumeniți cârnațiicarne, rupându-l cu o lingură de lemn în timp ce gătește. Odată rumenit, împingeți în partea laterală a tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați semințele de usturoi, ardei iute și fenicul în partea goală a tigaiei și gătiți timp de 45 de secunde până când sunt parfumate. Se amestecă în cârnațicarne, sezon și se adaugă smântână, muștar și parmezan. Păstrați la foc mic până când pastele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți pastele, rezervând câteva linguri de apă, apoi răsturnați-le înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați sosul de cârnați și amestecați, adăugând o parte din apa de paste dacă are nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Adăugați racheta, opriți focul și lingura în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se servește cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista