Cârnați-Fenicul Submarine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații-fenicul. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $3.69 pe portie. O porție conține 353 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză provolone, rulouri hoagie, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cârnați De Ou Subs, Perisoare-Cârnați Submarine, și Italiană Cârnați Submarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa, feniculul și usturoiul; saut timp de 4 minute.
Adăugați cârnați și sotati timp de 3 minute sau până când cârnații se rumenesc ușor și legumele încep să se rumenească.
Aranjați rulourile, tăiați părțile în sus, într-un singur strat pe o foaie de copt; se fierbe 2 minute sau până se prăjește. Puneți aproximativ 2/3 cană de amestec de cârnați pe jumătatea inferioară a fiecărei role și acoperiți fiecare cu 2 linguri de sos.
Puneți 2 felii de brânză peste sos. Aranjați sandvișurile pe foaia de copt; se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.