Cârnați de rubarbă-chipotle

Cârnați de rubarbă-chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați cârnați cu rubarbă-chipotle. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 68 de cenți per porție. O porție conține 216 calorii, 13 g de proteine și 16 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sare, carne de porc măcinată, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 42%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa cu rubarbă Chipotle, Enchiladas cu smog și fasole neagră cu sos de rubarbă Chipotle și Fasole Charro cu cârnați Chipotle.

Instrucțiuni

1
Aduceți rubarba, ardeii chipotle cu sos, portofoliul rubin și zahărul la fiert într-o cratiță; se fierbe la foc mediu-mic până când rubarba este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ruby PortRuby Port
RubarbăRubarbă
(rezerva De Chipotles)(rezerva De Chipotles)
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Glazura De Vanilie2 Linguri Glazura De Vanilie
2
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
3
Amestecați amestecul de rubarbă-chipotle într-un blender până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Puneți carnea de porc măcinată într-un castron mare și amestecați bine 2/3 din sosul amestecat în carnea de porc. Se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căței De Usturoi, Zdrobiți Ușor Cu Lama Unui Cuțit și Tăiați în Sferturi2 Căței De Usturoi, Zdrobiți Ușor Cu Lama Unui Cuțit și Tăiați în Sferturi
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
(rezerva De Chipotles)(rezerva De Chipotles)
2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Dovleac, ConservatDovleac, Conservat
5
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Formați aproximativ 2 linguri din amestecul de carne de porc într-o chiflă mică și prăjiți chiftelul până când se rumenește și nu mai este roz, aproximativ 5 minute pe parte. Gustați chiftelul și amestecați sosul de rubarbă-chipotle rămas, sare și piper negru după gust în amestecul de porc nefiert (nu gustați carnea de porc nefiartă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Piper NegruPiper Negru
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
RubarbăRubarbă
(rezerva De Chipotles)(rezerva De Chipotles)
2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat
Caise (uscate), TocateCaise (uscate), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zecină Tortilla De Porumb De 5 Inci, De Preferință Albă, Sau Coji De Taco PreparateZecină Tortilla De Porumb De 5 Inci, De Preferință Albă, Sau Coji De Taco Preparate
6
Înmuiați cojile de porumb în apă caldă într-un castron mare până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Pepene Verde, Pentru Servire (8 Uncii)Pepene Verde, Pentru Servire (8 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
Dovleac, ConservatDovleac, Conservat
7
Încălziți un afumător la 250 până la 275 de grade F (120 până la 135 de grade C) și adăugați așchii de lemn la afumător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane VerziDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Verzi
8
Scoateți aproximativ 1/3 cană la o jumătate de cană puțină de amestec de carne de porc condimentată și formați o formă de cârnați; puneți într-o coajă de porumb înmuiată și legați capetele coajei cu sfoară pentru a închide cârnații. Dacă coaja este prea îngustă pentru a acoperi întreg cârnatul, utilizați 2 coji pentru fiecare cârnați. Repetați cu restul de coji și amestecul de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pizza, OptionalSos Pizza, Optional
PorumbPorumb
2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
9
Afumați cârnații în afumătorul preîncălzit până când sunt gătiți bine și un termometru cu citire instantanee introdus în mijlocul celui mai gros cârnați indică 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pizza, OptionalSos Pizza, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Roederer Cristal Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 299 de dolari.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții30
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista