Cârnați de pui, piper și paste de ceapă fals-coaceți

Cârnați de pui, piper și paste de ceapă fals-coaceți
Cârnați de pui, piper și ceapă Paste fals-coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1045 calorii, 53G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de măsline, conserve de roșii, cârnați de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui "prăjit" fals și copt, Fake ' N Bake cuptor ferma de pui, și Cârnați De Pui La Grătar, Piper Și Ceapă Kabob.

Instrucțiuni

1
Puneți o oală cu apă pe aragaz pentru a fierbe pentru paste. Când apa fierbe, sare-o și gătește pastele la al dente, cu o mușcătură. Cârnați înțepați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Așezați cârnații de pui într-o tigaie mare și adăugați 1 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De PuiCârnați De Pui
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin în tigaie, 1 rotire a tigaiei. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți puțin căldura. Se lasă tot lichidul să se gătească, apoi se rumenesc și se rumenesc carcasele, 5 până la 6 minute. Preîncălziți broilerul. În timp ce pastele și cârnații gătesc, încălziți o tigaie adâncă la foc mediu cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă ardeii, ceapa și usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Când cârnații sunt gătite, tăiați-le într-un unghi și adăugați-le la ardei și ceapă. Gatiti impreuna pana cand ardeii si ceapa sunt fragede, iar carnatii feliati sunt crocanti la margini, apoi deglazati tigaia cu vin alb sau stoc de pui. Se amestecă roșiile zdrobite și se aduce la un balon, se reduce căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scurgeți rigatoni și reveniți la oala caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați brânză ricotta, sare și piper, pătrunjel și busuioc și jumătate din Parmigiano, câteva mâini, amestecați pentru a combina. Pentru a asambla "coacerea falsă", așezați jumătate din cârnați, ardei, ceapă și sos în fundul unui vas de copt. Se acoperă cu toate pastele și apoi cârnații și sosul rămas. Acoperiți partea superioară a vasului cu Parmigiano ras și puneți până la broiler 2 minute pentru a rumeni brânza și a seta pastele.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista