Cârnați de pui, piper și paste de ceapă fals-coaceți
Cârnați de pui, piper și ceapă Paste fals-coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1045 calorii, 53G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de măsline, conserve de roșii, cârnați de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui "prăjit" fals și copt, Fake ' N Bake cuptor ferma de pui, și Cârnați De Pui La Grătar, Piper Și Ceapă Kabob.
Instrucțiuni
1
Puneți o oală cu apă pe aragaz pentru a fierbe pentru paste. Când apa fierbe, sare-o și gătește pastele la al dente, cu o mușcătură. Cârnați înțepați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoi
2
Așezați cârnații de pui într-o tigaie mare și adăugați 1 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Pui
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin în tigaie, 1 rotire a tigaiei. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți puțin căldura. Se lasă tot lichidul să se gătească, apoi se rumenesc și se rumenesc carcasele, 5 până la 6 minute. Preîncălziți broilerul. În timp ce pastele și cârnații gătesc, încălziți o tigaie adâncă la foc mediu cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă ardeii, ceapa și usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Când cârnații sunt gătite, tăiați-le într-un unghi și adăugați-le la ardei și ceapă. Gatiti impreuna pana cand ardeii si ceapa sunt fragede, iar carnatii feliati sunt crocanti la margini, apoi deglazati tigaia cu vin alb sau stoc de pui. Se amestecă roșiile zdrobite și se aduce la un balon, se reduce căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți rigatoni și reveniți la oala caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați brânză ricotta, sare și piper, pătrunjel și busuioc și jumătate din Parmigiano, câteva mâini, amestecați pentru a combina. Pentru a asambla "coacerea falsă", așezați jumătate din cârnați, ardei, ceapă și sos în fundul unui vas de copt. Se acoperă cu toate pastele și apoi cârnații și sosul rămas. Acoperiți partea superioară a vasului cu Parmigiano ras și puneți până la broiler 2 minute pentru a rumeni brânza și a seta pastele.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Parmigiano Reggiano
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier