Rețeta Jambalayan de pui cu cârnați este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru $1.44 pe portie, veți obține un fel principal care servește 9. O porție conține 256 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți condimente cajun, conserve de roșii, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez cu bob lung ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui și cârnați Jambalaya, Pui și cârnați Jambalaya, și Pui și cârnați Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, se sotează cârnații și puiul în ulei timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați țelina și ceapa; sotati 6-8 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă bulionul, roșiile, orezul, cimbrul și condimentul Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Cajun e în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Terras Gaudan O Rosal Albarino Blend cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
De culoare galben-verzuie, acest vin are un nas generos de piersică coaptă, coajă de portocală, floare albă și măr copt; gura este rotundă cu indicii de mineralitate și miere. Se termină clare și curate dezvăluie structura uimitoare și echilibrul în aciditate.