Cârnați De Pui Buffalo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații de pui Buffalo. O porție conține 611 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căldură la grătar: mediu-mare, pe piele, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Fazani prăjiți cu cârnați de bivol și varză murată de cidru spumant, Cârnați de pui cu mămăligă, și Cârnați De Pui Cu Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați puiul, sosul cu aripi de bivol, sosul fierbinte, sarea, boiaua și cayenne într-un castron mare. Se răcește până se macină.
Măcinați amestecul printr-o mașină de tocat carne, prevăzută cu matriță mică, într-un castron așezat în gheață.
Folosind atașarea cu palete a unui mixer în picioare, amestecați la viteză mică timp de 1 minut.
Adăugați oțet, creșteți viteza la mediu și amestecați până când lichidul este încorporat, cu aproximativ 1 minut în plus.
Formați o mică chiflă de cârnați; puneți restul amestecului de cârnați la frigider. Gatiti prajitura intr-o tigaie mica la foc mediu-mare sau pe o farfurie in cuptorul cu microunde pana cand este fiarta. Gustați și reglați condimentele de cârnați, dacă este necesar.
Umpleți cârnații în carcase de porc și răsuciți-le în legături de 6 inci. Dați la frigider până când este gata de gătit.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți la căldură directă medie-mare până când cârnații înregistrează 160 de grade F atunci când un termometru de citire instantanee este introdus în mijlocul legăturii.
Se scoate de pe grătar, se lasă să se odihnească 5 minute și se servește.