Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Cârnații cu fructe de mare cu muștar Miso ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 193 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,99 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, mirin, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană De Fructe De Mare Miso, Supă De Tăiței Miso Cu Fructe De Mare, și Mustar-Muraturi Miso.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-un castron mediu, bateți toate ingredientele împreună într-un castron mic și lăsați-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Adăugați toate ingredientele, cu excepția varzei, morcovilor și castraveților, în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați până când amestecul este amestecat, dar textura sa este încă ușor groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu și adăugați frunzele de varză. Blanch timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Transferați-le într-o baie de gheață pentru a opri gătitul și a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
4
Scoateți frunzele din Baia de gheață și aranjați-le pe o tavă de foi căptușită cu un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Puneți o frunză de varză pe o suprafață de lucru curată. Înjumătățiți tulpina mare în mijlocul varzei în lățime, astfel încât să fie suficient de subțire pentru a fi rulată fără ca tulpina să se rupă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
6
Întindeți 1/4 cană din amestecul de fructe de mare peste 1/3 din partea de jos a frunzei de varză. Rotiți bine frunza până la jumătate. Îndoiți părțile laterale ale frunzei spre interior spre centrul rolei pentru a menține umplutura conținută. Rotiți bine cârnații în calea rămasă. Repetați cu ingredientele rămase. Faceți 3 puncții în fiecare rolă cu o scobitoare pentru a permite scăparea excesului de umiditate în timpul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
7
Puneți un abur de bambus sau legume peste o oală cu apă clocotită. Dacă nu aveți un abur, puteți folosi o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
8
Aranjați cârnații în abur și aburiți până când sunt fierți, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
9
Scoateți-le din abur pentru a lăsa să se răcească timp de 5 minute.
10
Feliați fiecare cârnați pe lungime 3/4 din drum, lăsând fundul încă intact. Împărțiți cârnații și acoperiți-i cu morcovii și castraveții julienned.