Cârnați De Creveți Și Andouille Cu Grâu
Reteta creveți și cârnați Andouille cu crupe ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 2 minute. Pentru $5.08 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. O porție conține 734 calorii, 54g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de creveți, roșii cherry, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți sufocat, cârnați Andouille, și crupe, Cârnați de creveți și Andouille cu nisip Asiago, și Crupe de creveți și Andouille pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.