Cârnați De Cocktail Glazurați Cu Ananas Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cârnații de Cocktail glazurați cu ananas cu aragaz lent. Această rețetă servește 24. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 170 calorii. 12 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de amidon de porumb, jeleu de piper, cârnați de legătură de mărimea unui cocktail și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cârnați De Cocktail Glazurați Cu Ananas Cu Aragaz Lent, Cârnați De Cocktail Cu Aragaz Lent, și Cârnați De Cocktail Bourbon Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați 2 1/2-până la 3 1/2-litru aragaz lent cu spray de gătit. În slow cooker, amestecați jeleu de piper, zahăr brun, sos de grătar și ananas. Se amestecă cârnații.
Capac; gatiti la foc mic setarea 3 ore.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de amidon de porumb în amestecul de cârnați, amestecând continuu. Creșteți setarea căldurii la mare. Gatiti neacoperit cu 1 ora mai mult sau pana cand glazura se ingroasa.
Serviți cald pe frigarui, dacă doriți.