Cârnați cu varză roșie caldă și sfeclă roșie
Cârnații cu varză roșie caldă și sfeclă roșie ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 931 calorii, 39G de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 99 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sfeclă roșie, oțet balsamic, baghetă și muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 89%. Rețete similare includ Cârnați Cu Salată Caldă De Varză, Varză roșie cu sfeclă roșie, și Slaw De Varză Caldă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți cârnații pe o tavă de copt și gătiți timp de 30-35 de minute sau până când sunt fierte și aurii.
Între timp, puneți oțetul, zahărul, chimenul și fructele uscate într-o tigaie mare și încălziți ușor până se dizolvă zahărul. Aduceți la fierbere, apoi faceți bule timp de 3 minute sau până când se reduce ușor. Sfat în varză și sfeclă roșie, amestecați bine, apoi gătiți încă 10 minute.
Serviți ca hot dog într-o baghetă cu slaw cald și puțin muștar.