Cârnați cu salsa de Mango
Cârnați cu Mango Salsan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 3. O porție conține 465 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coriandru, sare de usturoi, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Încercați Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, Sunny & Fierbinte! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa), și Salsa De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mango și piersica într-un castron mic. Strângeți sucul de 1 lime peste amestecul de mango; adăugați ceapa și 1 lingură de coriandru. Se amestecă bine.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță la foc mare.
Adăugați orez, suc de 1 lime și 1 lingură de coriandru; se amestecă bine. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 15 până la 20 de minute. Puneți orezul deoparte și păstrați-l cald.
Pulverizați o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu. Gatiti si amestecati carnatii in tigaie fierbinte pana se rumenesc, 5-10 minute.
Scoateți cârnații din tigaie; tăiați în bucăți de mușcătură.
Se toarnă suc de portocale în tigaie folosită pentru cârnați; aduceți la foc mic. Întoarceți cârnații tocați în tigaie; acoperiți și fierbeți în sucul de portocale până când sucul s-a redus la un sirop și cârnații sunt fierți, aproximativ 5 minute.
Adăugați salsa de mango la cârnați; se amestecă pentru a combina, aproximativ 30 de secunde.
Se presară sare de usturoi; se servește peste orez.