Cârnați cu o oală și linte cu șalotă dulce prăjită

Cârnați cu o oală și linte cu șalotă dulce prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați și linte cu o oală dulce prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 136g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 2169 calorii. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 164 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, sare și piper kosher, pătrunjel rupt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Cârnați italieni cu linte, Cârnați italieni cu linte, și Cârnați de Anul Nou Cu Linte de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați șalotă și cârnați și condimentați cu sare și piper. Se agită pentru a acoperi totul în ulei, se transferă la cuptor și se coace până când șalotele sunt moi și caramelizate și cârnații blister, aproximativ 30 de minute, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți oala din cuptor și puneți-o la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați vinul și aduceți la fierbere. Răzuiți bucățile maro de pe fundul tigaiei, apoi adăugați linte, apă și herbes de Provence și condimentați cu sare și piper. Se fierbe până când lichidul se evaporă în cea mai mare parte, aproximativ 3 minute. Se amestecă ierburi proaspete și se servește cu o salată verde și pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
LinteLinte
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista