Cușcuș Mediteranean
Cuscusul mediteranean necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 429 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți busuioc, măsline calamatan, cuscus și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cușcuș Mediteranean, Cușcuș Mediteranean, și Cușcuș Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți 1 1/4 căni de apă la fierbere. Se amestecă cuscusul și busuiocul.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, oțet și usturoi. Pufați cuscusul cu o furculiță și amestecați ardeii și măslinele.
Se adaugă amestecul de ulei și se amestecă bine.