Cuscusul mediteranean este un fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 223 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cuscus, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Cușcuș Mediteranean, Cușcuș Mediteranean, și Salată Mediteraneană De Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie; amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
3
Combinați cuscusul, roșiile și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat