Cuscus și Mograbia cu roșii uscate la cuptor
Cuscusul și Mograbia cu roșii uscate la cuptor este un vegetarian garnitură. O porție conține 468 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de stoc de legume, g mograbiah, g cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Cuscus și Mograbia cu roșii uscate la cuptor, Cum se fac roșii de casă uscate la soare (uscate la cuptor) , și Roșii Uscate La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 buc.F / 150 buc. C. aranjați jumătățile de roșii, cu pielea în jos, pe o foaie de copt și presărați cu zahărul, 2 linguri de ulei de măsline, oțetul balsamic și puțină sare și piper.
Se introduce la cuptor și se coace 2 ore, până când roșiile și-au pierdut cea mai mare parte din umiditate.
Între timp, puneți ceapa într-o tigaie mare cu 4 linguri de ulei de măsline și saut la foc mare timp de 10 până la 12 minute, amestecând ocazional, până când au o culoare aurie închisă.
Aruncați mograbia într-o tigaie mare cu apă sărată clocotită (ca pentru gătitul pastelor). Se fierbe timp de 15 minute, până când este moale, dar păstrează totuși o mușcătură; unele soiuri ar putea dura mai puțin timp, așa că verificați instrucțiunile de pe pachet.
Se scurge bine și se clătește sub apă rece.
Într-o oală separată, aduceți bulionul la fiert cu șofranul și puțină sare.
Așezați cuscusul într-un castron mare și adăugați 3 linguri de ulei de măsline și bulionul care fierbe. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă 10 minute.
Odată gata, amestecați cuscusul cu o furculiță sau un tel pentru a scăpa de bulgări și pentru a-l pufni.
Adăugați mograbia gătită, roșiile și sucurile lor, ceapa și uleiul lor, tarhonul și jumătate din semințele de nigella. Gustați și reglați condimentele și uleiul. Este probabil că va avea nevoie de o cantitate echitabilă de sare. Lăsați vasul să ajungă la temperatura camerei. Pentru a servi, aranjați-l ușor pe o farfurie de servire, așezați labneh-ul deasupra (în bile sau linguri), stropiți cu uleiul rămas și terminați cu restul semințelor de nigella.