Cuscus perlat cu linte, morcovi, spanac și porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul perlat cu linte, morcovi, spanac și porumb. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 210 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, vin, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Linte De Vin Fiert Peste Pâine Prăjită Cu Spanac Și Ceapă Perlată Roșie, Spanac, Morcovi Și Măsline Negre Cuscus, și Spanac, Morcovi Și Ciuperci Albe Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până devine translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 5 până la 8 minute.
Se amestecă lintea și se gătește 3 până la 4 minute pentru a amesteca aromele, amestecând ușor. Amestecați morcovii și boabele de porumb în amestec. Reduceți căldura la minim.
Se toarnă 2 linguri de vin alb și 2 linguri de bulion de pui; lăsați amestecul să fiarbă, amestecând ocazional.
Aduceți 2 căni de bulion de pui și 1/4 cană de vin alb la fiert într-o cratiță; amestecați cuscusul și reduceți focul la minim. Fierbeți cuscusul până când lichidul a fost absorbit și perlele cuscusului sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Se amestecă încă 2 linguri de bulion de pui și vin alb în amestecul de linte și se aruncă ușor frunzele de spanac pentru bebeluși în legumele din tigaie până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Transferați cuscusul gătit într-un bol de servire și amestecați ușor amestecul de spanac-linte în cuscus până când se combină bine.
Stropiți cu suc de lămâie, presărați piper negru și amestecați ușor din nou.