Cuscus israelian și salată de rucola
Cuscusul israelian și salata de rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 6 și costă $1.42 pe portie. O porție conține 297 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rucola israeliană, cuscus israelian, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cuscus israelian și salată de roșii cu pesto de rucola, Salată De Cuscus Israeliană, și Cuscus israelian și salată de ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă bine sărată.
Adăugați cuscusul și gătiți 8 până la 10 minute, până când cuscusul s-a umflat și este gătit până la centru.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Transferați într-un castron mare.
Pregătiți pansamentul amestecând împreună sucul de lămâie și muștarul în timp ce stropiți în uleiul de măsline. Odată ușor emulsionat, amestecați fulgii de piper și condimentați cu sare și piper negru crăpat.
Aruncați Roșia, coacăzele, castravetele, ardeiul gras roșu, ceapa și rucola cu cuscusul.
Se toarnă pansamentul deasupra. Condimentează cu sare și piper după gust și aruncă în combinație.