Cuscus Israelian din grâu integral prăjit, cu fenicul, lămâie și Feta

Cuscus Israelian din grâu integral prăjit, cu fenicul, lămâie și Feta
Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 555 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 86 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, brânză feta, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Make-Ahead Harissa cuscus cu pere, Kale și lămâie, Cuscus Israelian Prăjit, și Somon cu cuscus israelian prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă împreună fenicul și ceapa cu 2 linguri de ulei de măsline pentru a acoperi și se condimentează cu sare și piper. Prăjiți pe foaia de copt, rotind ocazional, până când sunt crocante pe margini, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Între timp, aduceți bulionul la fierbere și mențineți-l la foc mic. Într-o cratiță separată, topiți untul până se spumează la foc mediu-mare, apoi adăugați cuscusul și gătiți până la prăjit și parfumat, amestecând continuu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați bulion de legume fierbinte și un vârf de sare, dați focul la minim și acoperiți. Gatiti pana cand cuscusul este umflat si lichidul este absorbit, aproximativ 8 minute, apoi lasati sa stea la foc, acoperit, 4 pana la 5 minute. Descoperiți, pufați, transferați în castron și pliați în frunze de fenicul, pătrunjel și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Bateți împreună 1 lingură de ulei de măsline, suc de lămâie și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Lăsați feniculul prăjit și ceapa să se răcească ușor, apoi aruncați cu pansament în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați legume în castron cu cuscus, păstrând orice exces de pansament în castron. Se amestecă ușor feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se servește imediat cald sau se lasă să se răcească la temperatura camerei și se păstrează într-un recipient etanș și se dă la frigider. Reîncălziți în cuptorul cu microunde timp de 45 de secunde până la 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Revista