Cuscus De Legume Prăjite
Nevoie de o garnitură vegetariană? Cuscusul vegetal prăjit ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cuscus israelian, sfeclă, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus De Legume Prăjite, cuscus de legume prăjite, și Supă de legume prăjită cu cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Cojiți sfecla și morcovii.
Tăiați sfecla și morcovii în bucăți de 1 inch, aruncând tulpinile de sfeclă. Aruncați cu 1 lingură. ulei de măsline, 1 linguriță. sare kosher și 1/4 linguriță. piper negru.
Așezați într-un singur strat în centrul unei bucăți mari de folie de aluminiu rezistentă. Aduceți părțile foliei peste legume; pliați dublu partea superioară și părțile laterale pentru a sigila, făcând un pachet.
Așezați pe o foaie de copt; coaceți 25 până la 30 de minute sau până se înmoaie. Gatiti cuscusul conform instructiunilor pachetului; aruncați cu 1 lingură. ulei de măsline și oțet balsamic, cimbru proaspăt tocat, 1/2 linguriță. sare kosher și 1/4 linguriță. piper negru. Se acoperă cu legume prăjite, piersici tăiate cubulețe sau mango, brânză feta și crenguțe proaspete de cimbru.