Cuscusul de creveți cu bulion de fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 356 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ardei gras, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Bulion De Fructe De Mare, Cuscus Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce), și Cuscus Picant Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți creveții, rezervând scoici și puneți creveții deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Topiți 1 linguriță de unt într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați coji de creveți rezervate, ceapă, țelină, morcov, cimbru și usturoi; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați roșii, apă, vin și pastă de roșii; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Puneți jumătate din bulionul de fructe de mare într-un blender și procesați până se omogenizează. Se strecoară bulionul de fructe de mare piure printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Repetați procesul cu bulionul de fructe de mare rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Combinați 1 cană de bulion de fructe de mare, 1 linguriță de unt, sare și piper într-o cratiță medie și aduceți la fierbere; se amestecă treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță înainte de servire.
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați creveți, și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Adăugați ardei gras, dovlecei și dovlecei; saut 3 minute. Se amestecă cuscusul și încă 1 1/2 cană bulion de fructe de mare; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Cană Supă De Pui
11
Notă: păstrați bulionul de fructe de mare rămas într-un recipient etanș la frigider timp de până la 1 săptămână sau congelați până la trei luni.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.