Cuscus De Creveți

Cuscus De Creveți
Cuscusul de creveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, pudră de chili, iaurt fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Creveți cu cuscus, Creveți Cu Cuscus, și Creveți cu cuscus de grâu integral.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, combinați bulion, catsup, ghimbir, semințe de muștar, pudră de chili, garam masala și buruieni de mărar. Aduceți la fierbere la foc mare; când fierbe, adăugați creveți și gătiți până la opac, dar totuși cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Garam MasalaGaram Masala
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Deodată, amestecați cuscusul în tigaie, acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați să stea 5 minute. Amestecați amestecul cu o furculiță; ar trebui să existe puțin lichid. Puneți cuscusul de creveți pe farfurii; se presară cu mentă și se adaugă iaurt, sare și suc din pene de lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista