Cuscus De Alune-Ierburi
Cuscusul cu plante de alune necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 180 de calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, rozmarin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Popovers de alune și ierburi proaspete, Cuscus condimentat cu ierburi și migdale, și Roșii Umplute Cu Cuscus Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați alunele pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute, amestecând o dată. Întoarceți nucile pe un prosop.
Rolați prosopul și frecați pielea. Se toacă nucile și se lasă deoparte.
Aduceți bulionul de pui și următoarele 6 ingrediente (bulion prin usturoi) la fiert într-o cratiță medie și amestecați treptat cuscusul.
Se ia de pe foc; acoperiți cuscusul și lăsați să stea 5 minute. Puf de cuscus cu o furculiță. Se amestecă alunele.